Monday, August 22, 2016

Gemarkeerd Poker Cards Reader-Infrared Sunglasses

De eerste lichtgevende lezer om te zien onzichtbare inkt gemarkeerde kaarten wordt meestal behandeld als de infrarood-zonnebril met rode of paarse lens. Deze brillen zijn klassiek en zeer praktisch om de lichtgevende markeringen te zien. Zij kunnen lijken op een normale zonnebril, met inbegrip van klassieke modellen en modieuze modellen.

Naast je koel en mode kijken, de infrarood zonnebril werkt in het volgende principe. Deze infrarood zonnebril werken in de verschillende golfbanden. En de gemarkeerde pokerkaarten met onzichtbare inkt merken zijn onzichtbaar voor de ogen met een normale frequentiebanden, maar wanneer dragen van de zonnebril met speciale frequentiebanden, kunt u de lichtgevende merken duidelijk te zien.
De speciale paars-bril is de meest basale apparaat om de gemarkeerde pokerkaarten te zien. Deze methode zal waarschijnlijk worden gebruikt in een pokerspel, club, partij of magic show voor entertainment. Maar let wel dat deze te gebruiken in poker toernooi voor eventuele winst is bij wet verboden.

No comments:

Post a Comment