Thursday, September 22, 2016

ngjyrë të padukshme letra loje

Duke luajtur letra janë të njohura për të gjithë. Por ju e dini sekretin e padukshme kartave ngjyrë luajtur?
Të padukshme Kartat ink playing pra do të thotë luajtur letra me lëndën e posaçme të padukshme.
Padukshme kartat ink luajnë janë kartat mashtrimit magjike. Me ndihmën e tyre, ju mund të fitojë një shumë të holla fshehtë. A doni të mësoni në lidhje me këto të veçanta kartat e shënuar?

Të gjitha markat e kartave të rregullta poker mund të jenë të përpunuara të padukshme kartat ink luajtur. Kompania jonë shet shumë lloje të bojës padukshme shënuar duke luajtur letra, duke përfshirë Modiano shënuar kartat, Fournier kartat bojë të padukshme, Copag shënuar kartat me shenjat e padukshme boje, Bee ngjyra e padukshme shënuar kartat , Biciklete ngjyra e padukshme shënuar kartat, KEM ngjyra e padukshme shënuar kartat dhe kështu me radhë. Këto karta të veçanta shënuara janë shënuar shumë mirë me ngjyrë të veçantë padukshme nga printer poker. Pas veshur një palë lente infra të kuqe kontakti apo syze dielli infra të kuqe, ju mund të shihni këto shenja të padukshme në mënyrë të qartë. Gjithashtu, ju mund të na dërgoni kartën tuaj poker për të shënuar me shenjat që shkëlqen. Dhe ne mund të shënojë të gjitha këto luajnë kartat në përputhje me kërkesat tuaja të veçanta.

Kompania jonë shet lloje të ndryshme të pajisjeve poker cheating dhe ju mund të zgjidhni një të përshtatshme nga kompania jonë. Pa marrë parasysh se çfarë lloj të lojës poker ju të luajnë, ju gjithmonë mund të merrni pajisjet e duhura nga kompania jonë. Dhe ata mund të ju ndihmojë të gëzojnë lojra një shumë. Vetëm na tregoni nevojat tuaja në lidhje me lojra dhe produktet!

No comments:

Post a Comment