Thursday, September 22, 2016

Infrarood camera onzichtbaar merken zien

Infraroodcamera wordt soms genoemd als infrarood lens.
Infrarood camera is heel anders bij het vergelijken met scanning camera's te scannen barcode gemarkeerde kaarten voor poker analysers. Ze worden gebruikt om onzichtbare inkt merken met een scherm of beeldscherm lezen.

Onze infrarood camera kan worden in verschillende artikelen met verschillende maten. Ze kunnen worden verborgen in de wand, op de foto, in versierde lamp, luidsprekers en andere plaatsen die anderen niet opmerken.

De camera's zijn in zeer hoge kwaliteit, waardoor de afbeelding onzichtbaar merkteken geeft duidelijk. Uw partner ziet de sporen van speciale infrarood gemarkeerd kaart in het beeldscherm of monitor en op hetzelfde moment vertelt u over het resultaat of andere informatie. Met onze infraroodcamera en infrarood gemarkeerde kaarten, kunt u samen met uw partner aan de poker games te genieten van een heleboel.
Verschillende maten en op verschillende afstanden kunnen voldoen aan uw specifieke behoeften. De afstand tussen de IR-camera's en IR gemarkeerde kaarten kunnen 1m-1,5m, 1,5m-3 m, 3,5 m-6m zijn.

No comments:

Post a Comment